Proiectul THE BOND - Improvement of situation of teenage girls who get pregnant and give birth (2018-1-PL01-KA205-050375)

Kick-off meeting - Lousada, Portugalia

In perioada 17 – 18 septembrie 2018, CICIA a participat la prima intalnire oficiala din cadrul proiectului Erasmus+ KA2, The BOND. Acest proiect este un parteneriat strategic ce are ca obiectiv imbunatatirea situatiei fetelor adolescente care raman insarcinate si nasc copii.

Aceasta intalnire a avut loc la Lousada, Portugalia, un orasel din apropierea Porto-ului, ce a cunoscut o dezvoltare urbana minunata in ultimii anii ca urmare a numarului mare de tineri ce s-au stabilit aici.

In cadrul acestei intalniri, s-a discutat despre subiectul abordat in cadrul proiectului, sarcinile specifice si rezultatele intelectuale stabilite in cadrul proiectului si totodata, fiecare partener din cadrul consortiului a facut o scurta prezentare a situatiei mamelor adolescente din tara de origine.

A fost o intalnire reusita si de success! Suntem bucurosi ca facem parte din cadrul acestui parteneriat, ca putem aborda o tema de mare interes pe tara noastra si pentru tinerele de la noi din tara!