Centrul de Incubare Creativ – Inovativ
de Afaceri Roznov

Proiect "Discover our Europe", Europe for Citizens - International Conference "Let's (re)Discover our Europe"

CENTRUL DE INCUBARE CREATIV INOVATIV DE AFACERI (CICIA) din #PiatraNeamț are onoarea de a organiza în zilele de 25 și 26 martie 2021 un maraton dedicat Cetățeniei Europene Active, în cadrul proiectului Discover our Europe, un parteneriat cu 7 țări europene într-un calup european de 8 evenimente. Proiectul “Discover our Europe“(“Descoperă Europa noastră”) este un proiect cofinanțat din Programul Europa pentru Cetățeni care se implementează în perioada 1 martie 2020 - 31 august 2022 și își propune să promoveze o cetățenie europeană activă, luptând împotriva euroscepticismului oferind o mai bună cunoaștere a UE (istoria si diversitatea ei).

Pentru a face acest lucru, se vor organiza în fiecare dintre cele 7 țări care fac parte din consorțiu câte un eveniment de doua zile, format din conferințe, mese rotunde și ateliere deschise publicului larg și unui public european pentru a promova schimburile interculturale între cetățeni, precum și acțiuni de sensibilizare a Europei în licee. 8 evenimente din 7 țări europene te vor face să descoperi Europa! Proiectul contribuie la crearea de rețele pentru a promova o nouă cooperare europeană între organizații punându-se accent pe schimburi interculturale.

❗❗ FORMULARUL de mai jos 👇 este dedicat celor ce sunt INTERESAȚI să participe în cadrul conferinței internaționale de pe 26 martie 2021 de la Piatra Neamț, cu prezența fizică a unui număr de 20 de persoane la locația unde va avea loc acest eveniment, restul participanților fiind online. În urma completării prezentului formular, veți primi pe email agenda completă a evenimentului și alte informații.

❗ Conferința este dedicată tinerilor care au împlinit 18 ani, precum și adulților interesați de peste 35 de ani.

➡️ FORMULAR 📧 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScc8rNnKKtHWjWgqyxmQXPE-FTRMhlU3pNFfaXOWlvpyiwGZA/viewform?fbclid=IwAR2blTPOoEYWWJnfLEhoEC-zh4WsRHX3Gq874Kt7VSXmRB57SySyZI_Fve4

Vă așteptăm înscrierea la eveniment cu mare interes!

Conferința Internațională «Discover our Europe»

În perioada 05 – 07 mai 2021, Online Organizația CBE Sud Luberon și Biroul Europe Direct Luberon Durance din Franța au plăcerea să vă invite la conferința internațională întitulată “Discover our Europe” ce se va organiza online din data de 5 Mai pînă în data de 7 Mai 2021.

Discover our Europe este un proiect din anul 2020 apărut de dorința de a vorbi și de a stârni la o discuție despre Europa pe câți mai mulți cetățeni europeni.

Finanțat prin programul european Europa pentru Cetățeni, 8 partneri din 7 țări europene s-au angajat să organizeze conferințe în 7 țări diferite. Pentru că euroscepticismul este deseori corelat cu o cunoaștere lacunară a Uniunii Europene, proiectul Discover our Europe își propune să dezbată această chestiune cu câți mai mulți cetățeni europeni pentru a contribui și a promova o cetățenie europeană activă.

După o primă conferință ce a avut loc în Martie 2021 în Romania, urmează o conferință organizată în Franța a cărei program se va derula în perioada 05 – 07 Mai 2021 și a cărei agendă se poate regăsi mai jos:

Toate aceste conferințe și ateliere vor fi traduse simultan în Engleză printr-un canal special.

Conferințele și atelierele online sunt dedicate tuturor, fiind solicitată o înscriere la: https://cutt.ly/vvefdny

Program si poster