Creativity Nest

Proiectul Creativity Nest este un proiect finanțat prin programul Erasmus+, fiind un parteneriat strategic în domeniul tineretului între 4 țări europene (România, Estonia, Portugalia și Turcia) reprezentate de organizația ProActing Organization (Portugalia) ca și coordinator și următorii parteneri: Centrul de Incubare Creativ Inovativ de Afaceri (Romania), AVATUDÜHISKOND MTÜ (Estonia) și TECHCREAS (Turcia).

Creativity Nest dorește să abordeze problema excluziunii sociale și a șomajului în rândul tinerilor, ca o consecință a absenței competențelor cheie pentru învățarea pe tot parcursul vieții și a competențelor creative și antreprenoriale.

Obiectivele proiectului sunt:

Principalele rezultate așteptate ale proiectului sunt:

04 -05 Martie 2022 - Kick-off meeting – Porto, Portugalia

În data de 04 martie 2022, CICIA a participat la prima întalnire oficială din cadrul proiectului Erasmus+ KA2, Creativity Nest ce a avut local Porto, Portugalia.

În cadrul acestei întalniri, s-a discutat despre subiectul abordat în cadrul proiectului, sarcinile specific fiecărui partener și activitățile stabilite în cadrul proiectului. Au fost prezentate și stabilite următoarele activități:

A fost o întalnire reușită și de success! Suntem bucuroși că am reușit pornim și acest proiect mult așteptat și să lucrăm cu o echipă tânără de parteneri!