CUBE - InCUBator for the resilience of the culture and crEative sectors

21 iulie 2021 - Kick-off meeting - Online

In data de 21 iulie 2021, CICIA a participat la prima intalnire oficiala din cadrul proiectului Erasmus+ KA2, CUBE – InCUBator for the resilience of the culture and crEative sectors. Acest proiect este un parteneriat strategic ce dorește să ajute artiștii să dobândească abilități și competențe, inclusiv competențe digitale și spirit antreprenorial care întăresc creativitatea în educație. Acest aspect va aduce inovație și sustenabilitate sectoarelor și industriilor culturale într-o eră în care totul se schimbă.

Aceasta intalnire a avut loc online ca urmare a perioadei pandemice pe care o traversam cu totii.

In cadrul acestei intalniri, s-a discutat despre subiectul abordat in cadrul proiectului, sarcinile specifice si rezultatele intelectuale stabilite in cadrul proiectului si totodata, fiecare partener din cadrul consortiului a facut o scurta prezentare a parteneriatului.

Obiectivele proiectului sunt:

Principalele rezultate așteptate ale proiectului sunt:

A fost o intalnire reusita si de success! Suntem bucurosi ca facem parte din cadrul acestui parteneriat, ca putem aborda o tema de mare interes pe tara noastra si pentru artistii de la noi din tara!

A fost o intalnire reusita, plina de rezultate benefice pentru dezvoltarea proiectului!

Este o reala placere pentru organizatia noastra sa faca parte din acest parteneriat, ajutand astfel la constientizarea problematicii mamelor minore din Romania si la imbunatatirea situatiei acestora!

Primul newsletter din cadrul proiectului CUBE