Very Important Youth (VIY)

Organizația Cicia (Centrul de Incubare Creativ-Inovativ de Afaceri) vine cu o nouă ocazie pentru tinerii din România de a se implica în proiecte de mobilitate dedicate tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani!!

De data aceasta topicul propus în cadrul proiectului european ”Very Important Youth” este implicarea tinerilor în viața comunitară și crearea unor VOCI ce să se facă auzite la nivel comunitar!

Tinerii din România, interesați de acest subiect, au ocazia de a lucra împreună cu formatori specializați, alături de alți tineri din Italia, Germania, Spania, Ungaria, Liban și Belarus, în perioada 11 - 17 martie la MADRID, Spania.

Cazarea și masa sunt asigurate GRATUIT de către organizatori, iar transportul se decontează în limita sumei de 360 euro / participant.

Deadline de înscriere: 10 ianuarie 2023 Formularul de înscriere: Formular

PS: Suntem în cautarea unui număr de 6 participanți ce se confruntă cu dificultăți sociale, economice, geografice, culturale ce au reședința în România!!

19 - 21 ianuarie 2023 a avut loc la Madrid, Spania, întâlnirea preliminară

În perioada 19 - 21 ianuarie 2023 a avut loc la Madrid, Spania, întâlnirea preliminară în cadrul proiectului Erasmus+ KA1 Very Important Youth, un schimb de tineri ce va avea loc în perioada 12-17 martie 2023 și în cadrul căruia un grup de 6 tineri din România împreună cu 1 lider de grup vor participa la activități de stimulare a spiritului participativ în rândul tinerilor, alături de alți tineri din Germania, Ungaria, Liban, Italia, Belarus și Spania!!

Mulțumim MAD for Europe pentru această oportunitate!!!
De-abia așteptăm să înceapă aventura urbană în participare activă din luna Martie 2023!!!